Van een lead naar een klant
Salestrajecten die gevolgd kunnen worden van begin tot einde. Efficiënt en effectief beheer uw sales, door middel van overzichtelijke facturatie en CMS. Met Digitaal Kantoor kunt u in 1 online database zien wie u sales zijn en alle relevante gegevens worden eraan gekoppeld.
De totaal oplossing voor uw administratie
Voor accountants tot ZZPers. Altijd alles bij de hand. Veilig in uw private cloud.

Verkooporders

Maak al uw verkooporders in Digitaal Kantoor. Het voeren van staffelprijzen, klantkortingen, etc behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ook is het mogelijk extra specificaties toe te voegen aan een artikel. Bent u bijvoorbeeld een drukker en wilt u oplages of papierdiktes vastleggen bij een artikel op een order, dan is dat mogelijk.

verkooporders

Inkooporders

Om een goede voorraadbeheer te kunnen voeren is het aanmaken van inkooporders noodzakelijk. Met een druk op de knop, kunt u van een verkooporder een inkooporder maken en deze doormailen aan uw leverancier.

inkooporders

Koppeling e-commerce (webshop)

Koppel uw webshop aan Digitaal Kantoor. Neem contact met ons op, dan sturen wij u een standaard stukje code, die u moet invoegen in uw webshop. De klantgegevens en ordergegevens worden dan na een bestelling op uw site beschikbaar gesteld in uw handelsdashboard. Ook wordt een eventuele iDeal betaling direct verwerkt in de financiële administratie.

handeldashboard in- en verkoop

Voorraadbeheer

Met Digitaal Kantoor kunt u gemakkelijk uw voorraden bijhouden. Hierin onderscheiden wij de economische voorraad en de werkelijke voorraad. Voorraad mutaties hebben ook invloed op uw balans. U kunt zelf aangeven hoe voorraad geboekt moet worden. Ook minimale voorraden en besteladviezen worden u aangerijkt.

voorraadbeheer

Abonnementen

Brengt u maandelijks een vast bedrag bij uw klanten in rekening, dan is het ook mogelijk om een frequentie in te stellen, waarbij er automatisch verkooporders worden gegenereerd. Deze abonnementen vindt u dan automatisch terug in uw handelsdashboard en de lijst nog-te-factureren.

abonnementen verkoop

Handelsdashboard

Bent u een handelsorganisatie en is uw focus niet het schrijven van uren, maar het in- en verkopen van producten. Dan bent u bij Digitaal Kantoor aan het juiste adres. Vanuit een zeer overzichtelijk dashboard krijgt u snel inzicht in al uw lopende orders. De orderflow wordt visueel en met kleurtjes weergegeven.

handeldashboard in- en verkoop

Zij zijn al overtuigd

r effect

“Het pakket Digitaal Kantoor is voor mij, als kleine zelfstandige een handig hulpmiddel om geheel zelfstandig mijn tijdverantwoording, boekhouding en facturering te verzorgen.”

Arie de Bruin – R=Effect

web-design-marketing

“Wat ik enorm op prijs stel en waardeer, is de geboden service van Digitaal Kantoor: directe actie na telefonisch contact of na een verzoek per email.”

Mitchel Geerts – Web Design Marketing

Ervaar vandaag nog het gemak van Digitaal Kantoor!

Vragen?

010 340 06 01

Vul uw zoekwoord in en geef Enter.