Koppelingen overzicht

Digitaal Kantoor is voorzien van een aantal extra handigheden die het pakket nog krachtiger en gebruiksvriendelijker maken.

Financiële Koppelingen

(Automatische) Bankkoppeling

Alle Nederlandse banken kunnen worden gekoppeld zodat mutaties dagelijks in de administratie wordt verwerkt. Wil je liever een automatische bankkoppeling? Dat kan met de volgende banken:

Verkoopboek koppeling mogelijk met:

Online betalingen

Voorzie facturen van een link waarmee uw klanten direct naar hun eigen bank worden geleid om online te kunnen betalen.

Overige financiële koppelingen

BTW aangifte – Verstuur vanuit Digitaal Kantoor direct je BTW aangifte door naar de belastingdienst.
Audit-file – Maak alle financiële gegevens beschikbaar d.m.v. een XAF-2.0 Audit file in elk willekeurig boekhoudpakket.
Scan & Herken – Koppeling met Go2UBL t.b.v. de scan en herken functie van inkoopfacturen.

Loon administratie

Digitaal Kantoor heeft een integratie met Nmbrs. Nmbrs is een volledig online HR- en salarisapplicatie voor bedrijven en accountants. Onze software is gebruikersvriendelijk, werken in de cloud en de efficiëntie waarmee de salarisverwerking wordt gedaan. Daarnaast is Nmbrs eenvoudig te koppelen met andere online applicaties.

CRM Koppelingen

E-mail (Marketing)

Een efficiënte en overzichtelijke communicatie is voor Digitaal Kantoor belangrijk. Hierdoor hebben we koppelingen gemaakt met de belangrijkste e-mail (marketing) partijen

Microsoft Exchange / Outlook – Al uw e-mail, contacten en taken gesynchroniseerd via Microsoft Exchange op uw computer, laptop, tablet of telefoon.
Gmail IMAP & POP – Synchroniseer automatisch de e-mail communicatie met je klanten in hun klantenkaarten. Beheer je e-mail in Digitaal Kantoor (elk e-mail account is mogelijk)
Mailchimp – Maak handige filters aan in Digitaal Kantoor en koppel deze direct met Mailchimp
That’s mail – Maak handige filters aan in Digitaal Kantoor en koppel deze direct met That’s Mail

Agenda

Synchroniseer al je afspraken met Digitaal Kantoor en vice versa.

Outlook Agenda – Synchroniseer je afspraken tussen Digitaal Kantoor en je Outlook agenda
Google Calendar -Synchroniseer je afspraken tussen Digitaal Kantoor en je Google agenda
iCalenda (Apple) -Synchroniseer je afspraken tussen Digitaal Kantoor en je Apple agenda

Documenten

Synchroniseer al je documenten in Digitaal Kantoor en exporteer ze met een druk op de knop.

Google Drive koppeling – Wil je gemakkelijk bestanden kunnen koppelen aan relaties in Digitaal Kantoor en werk je met Google Drive? Gebruik dan onze koppeling.
Excel, Word & PDF – Alle overzichten zijn te exporteren naar excel. Tevens zijn er ook diverse imports beschikbaar voor excel. Alle door Digitaal Kantoor aangemaakte documenten zijn te exporteren naar PDF en Word.

KvK, PostNL & SMS

Met Digitaal Kantoor kun je automatisch de bedrijfsgegevens ophalen en synchroniseren met je relatiekaart door middel van onze KvK koppeling. Wil je aan de hand van een huisnummer en een postcode de straatnamen automatisch invullen dan kan dat ook door onze PostNL koppeling. Via de SMS-module kunt u snel en gemakkelijk sms’en naar alle relaties of speciale groepen binnen uw contacten.

Handelsoftware Koppelingen

Webshop koppelingen

Sluit je webwinkel aan en jouw orders komen automatisch binnen en worden gekoppeld aan je administratie en voorraadbeheer. Wij hebben koppelingen met Magento, Drupal, One Stop Webshop, CCV Shop (voorheen BiedMeer) en WooCommerce.

Pinbetalingen, GPS Buddy & SendCloud

Pinautomaat  – Koppel uw pinapparaat aan uw telefoon aan de hand van Ayden en deze is direct gekoppeld met Digitaal Kantoor.
GPS Buddy – Koppel je het pakket GPS Buddy aan Digitaal Kantoor! Hierdoor zullen de orders die je moet leveren automatisch in GPS Buddy terecht komen t.b.v. je logistieke planning.
SendCloud – Koppel SendCloud en krijg direct in Digitaal Kantoor je trackingscodes. Wilt u goedkoper, sneller maar vooral gemakkelijker verzenden? Met SendCloud kunt u gemakkelijk al uw orders importeren naar SendCloud en vervolgens omzetten naar PostNL, DHL en post verzendlabels.

Ervaar vandaag nog het gemak van Digitaal Kantoor!

Vragen?

010 340 06 01

Vul uw zoekwoord in en geef Enter.