Optimaal projecten bij houden en sturen
Projecten wilt u op tijd en binnen het budget volbrengen met de juiste kwaliteit. Om dit te realiseren heeft u veel verschillende informatie nodig en het liefst ook voor iedere medewerker. Met Digitaal Kantoor kunt u alle online informatie continu helder en duidelijke te overzien, zodat u tijdig kunt (bij)sturen. En worden alle projecten efficiënt, slim en toegankelijk voor iedereen.
De totaal oplossing voor uw administratie
Voor accountants tot ZZPers. Altijd alles bij de hand. Veilig in uw private cloud.

Online offertes maken

Met Digitaal Kantoor kunt snel en eenvoudig een calculatie maken voor een potentiële klant. Deze calculatie kunt u met een druk op de knop verwerken tot een document. Na controle, kunt u deze als offerte naar de klant sturen. Met nog een druk op de knop, kunt u dit document toevoegen aan een mail en als PDF de klant toesturen.

online offertes projectmanagement

Online projectmanagement

Alle (lopende) projecten binnen uw organisatie brengen veel verschillende soorten informatie met zich mee. Het is efficient, slim en handig als deze informatie voor iedere medewerker die bij een project betrokken is, beschikbaar is. Digitaal Kantoor biedt u een softwarepakket dat dit mogelijk maakt, waardoor u als nooit tevoren waakt over uw projecten. 24/7 bent u in staat om online de door u gewenste informatie helder en duidelijk naar boven te halen zodat u tijdig kunt (bij)sturen.

projectmanagement

Online urenregistratie

De online urenregistratie is voor een onderneming cruciaal. De een schrijft zijn uren per dag, de ander aan het eind van de week, weer een ander wil werken met een stopwatch. In al deze verschillende behoeften is voorzien. In simpele schermen, kunt u snel uw uren kwijt, op de projecten waar u op mag schrijven. De geschreven uren worden verwerkt in diverse online overzichten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Diverse online overzichten, waarin u de geschreven uren van uw medewerkers kunt inzien.
  • Wat is de verhouding, geoffreerde uren versus geschreven uren
  • Wat is de declarabiliteit van uw personeel?
  • Welke uren staan nog open ter facturatie
online urenregistratie projectmanagement

Online planning

Digitaal Kantoor onderscheid capaciteitsplanning en projectplanning. De projectplanning, toont d.m.v. een Gant Chart wat de voortgang van een project. Ook deze planning is gekoppeld aan de bedrijfsagenda, zodat belangrijke projectinformatie, altijd in beeld is. De capaciteitsplanning toont de bezetting van het personeel. In heldere overzichten, krijgt u te zien wie tijd beschikbaar heeft om werkzaamheden uit te voeren.

online planning projectmanagement

Zij zijn al overtuigd

r effect

“Het pakket Digitaal Kantoor is voor mij, als kleine zelfstandige een handig hulpmiddel om geheel zelfstandig mijn tijdverantwoording, boekhouding en facturering te verzorgen.”

Arie de Bruin – R=Effect

web-design-marketing

“Wat ik enorm op prijs stel en waardeer, is de geboden service van Digitaal Kantoor: directe actie na telefonisch contact of na een verzoek per email.”

Mitchel Geerts – Web Design Marketing

Ervaar vandaag nog het gemak van Digitaal Kantoor!

Vragen?

010 340 06 01

Vul uw zoekwoord in en geef Enter.