Succesvoller ondernemen met online boekhouding
Maak betere beslissingen door continu inzicht in alle cijfers
De totaal oplossing voor uw administratie
Voor accountants tot ZZPers. Altijd alles bij de hand. Veilig in uw private cloud.

Online boekhouden

Met Digitaal Kantoor richt u de structuur van uw boekhouding eenvoudig zelf naar eigen inzicht in en bent u minder tijd kwijt aan de administratie. Hoe complex uw bedrijf ook is, op de financiële dashboards heef u altijd helder zicht op hoe u er financieel voor staat. U heeft zicht op uw debiteuren en crediteuren en wanneer u BTW moet betalen.

online boekhouden

Relatiebeheer (CRM)

Vanaf nu beter contact met zowel prospects als bestaande klanten omdat u alle relevante klantgegevens altijd overzichtelijk bij de hand heeft. Met Digitaal Kantoor kunt u kansen beter opvolgen, nieuwsbrieven versturen naar exact de juiste doelgroep, en zicht houden op uw correspondentie, afspraken en opmerkingen.

product relatiebeheer

Loonbedrijven

Papieren planning, agenda’s en Excel lijsten behoren vanaf vandaag tot het verleden. Digitaal Kantoor heeft alles in één; de planning, het urenschrijven (ook via onze app), de facturatie met mandagenregister en de boekhouding. Hierdoor kunt u als planner er ook even tussenuit! Alles staat online, waardoor er overzicht en inzicht is op elk gewenst moment.

Projecten en urenregistratie

Altijd een helder overzicht van de voortgang en de huidige investering qua mensen en middelen met de online projectmanagement en urenregistratie van Digitaal Kantoor. U kunt sneller bijsturen, beter de kwaliteit bewaken en betere resultaten behalen. Nieuwe projecten zet u razendsnel en efficiënt op.

product urenregistratie

In- & Verkooporders

Met een goed artikel- en voorraadbeheer heeft u grip op uw productie, de doorloop van uw goederen, abonnementen en uw leveringstermijnen. In de handelssectie van Digitaal Kantoor heeft u altijd zicht op de capaciteit van uw medewerkers en machines, uw voorraad, bestelde en geleverde goederen en uw eigen inkoopplanning.

product in- verkooporders

Personeel (HR)

De consequenties van een niet goed functionerende medewerker zijn groot, vooral bij kleinere bedrijven. Met Digitaal Kantoor heeft u altijd helder zicht op wie wat doet, hoeveel dat kost en wat de bijdrage is aan de productie en omzet.

product personeel hrm

Zij zijn al overtuigd

r effect

“Het pakket Digitaal Kantoor is voor mij, als kleine zelfstandige een handig hulpmiddel om geheel zelfstandig mijn tijdverantwoording, boekhouding en facturering te verzorgen.”

Arie de Bruin – R=Effect

web-design-marketing

“Wat ik enorm op prijs stel en waardeer, is de geboden service van Digitaal Kantoor: directe actie na telefonisch contact of na een verzoek per email.”

Mitchel Geerts – Web Design Marketing

Ervaar vandaag nog het gemak van Digitaal Kantoor!

Vragen?

010 340 06 01

Vul uw zoekwoord in en geef Enter.