Online boekhouding voor verenigingen en stichtingen

Het financiële reilen en zeilen van uw stichting of vereniging transparant, overzichtelijk en efficiënt. Voortaan heeft het volledige bestuur goed zicht op de stand van zaken en kan de penningmeester zijn werk een heel stuk makkelijker en sneller uitvoeren.

1: Samen!

In een vereniging doet u alles samen. Dan is het grootste probleem dat iedereen een eigen versie van het ledenbestand heeft, oude administraties over verschillende leden verdeeld zijn en documenten niet terug te vinden. Met Digitaal Kantoor heeft u alles bij elkaar, maar qua rechten ook goed gescheiden.

2: Geweldig inzicht in uw abonnementen

Wie zijn uw leden, wat betalen ze, hebben ze al betaald, enz. Zomaar een paar vragen waar vaak geen antwoord op is. Voer uw de lidmaatschapgelden in Digitaal Kantoor in, en houd voortaan alleen maar de wijzigingen bij. Over facturatie hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

3: Contact met uw leden

Uw leden informeren over speciale activiteiten of de maandelijkse stand van zaken, voor ieder soort mailing kunt u in Digitaal Kantoor een nieuwsbrief opstellen. Het is mogelijk om heel precies doelgroepen te selecteren voor specifieke nieuwsbrieven. In de module relatiebeheer van Digitaal Kantoor heeft u ook zicht op uw correspondentie en afspraken met andere contacten en partijen. Relatiebeheer is gekoppeld aan de centrale agenda.

Ervaar vandaag nog het gemak van Digitaal Kantoor!

Vragen?

010 340 06 01

Vul uw zoekwoord in en geef Enter.