Uniek totaalpakket voor het MKB
Alles in uw private cloud, altijd bij de hand, altijd helder zicht op hoe u ervoor staat.
De totaaloplossing voor uw administratie
Voor accountants tot ZZPers. Altijd alles bij de hand. Veilig in uw private cloud.

Gratis 30 dagen proberen! Vul hieronder je gegevens in

Boekhouden, CRM, projecten, personeel en voorraadbeheer

Digitaal Kantoor is een volledig geïntegreerd totaalpakket voor het beheren van uw agenda, e-mail, personeelsadministratie, het maken van offerte, het bijhouden van projecten en uren, het bepalen van kansen en CRM-inspanningen, en het ordenen van uw abonnementen- en voorraadbeheer, in- en verkooporders en artikelen.

Online Boekhouden
online boekhouden

Online Boekhouden

Met Digitaal Kantoor kunt u uw boekhouding eenvoudig naar eigen inzicht inrichten en bent u minder tijd kwijt aan de administratie. Hoe complex uw bedrijf ook is, op de financiële dashboards heeft u altijd helder in beeld hoe u er financieel voor staat.

Relatiebeheer (CRM)

CRM

Vanaf nu beter contact met zowel prospects als bestaande klanten omdat u alle relevante klantgegevens altijd overzichtelijk bij de hand heeft. Met Digitaal Kantoor kunt u kansen beter opvolgen, nieuwsbrieven versturen naar exact de juiste doelgroep, en zicht houden op uw correspondentie, afspraken en opmerkingen.

relatiekaart online boekhouden
Projecten & uren
CRM

Projecten

Altijd een helder overzicht van de voortgang en de huidige investering qua mensen en middelen met de online projectmanagement en urenregistratie van Digitaal Kantoor. U kunt sneller bijsturen, beter de kwaliteit bewaken en betere resultaten behalen. Nieuwe projecten zet u razendsnel en efficiënt op.

Personeel (HR)

Personeel

De consequenties van een niet goed functionerende medewerker zijn groot, vooral bij kleinere bedrijven. Met Digitaal Kantoor heeft u altijd helder zicht op wie wat doet, hoeveel dat kost en wat de bijdrage is aan de productie en omzet.

personeel en urenregistratie
In- & Verkoop
inkoop en verkoop administratie

In- & Verkoop

Met een goed artikel- en voorraadbeheer heeft u grip op uw productie, de doorloop van uw goederen, abonnementen en uw leveringstermijnen. In de handelssectie van Digitaal Kantoor heeft u altijd zicht op de capaciteit van uw medewerkers en machines, uw voorraad, bestelde en geleverde goederen en uw eigen inkoopplanning.

Meer overzicht in minder tijd

Inzicht in de boekhouding zorgt voor controle over uw bedrijf. Met de juiste controle en goed overzicht kunt u uw bedrijf sturen op de weg naar succes. Maken we winst? Hoeveel geld krijg ik nog van mijn klanten? Hoeveel geld moet ik nog betalen? Met Digitaal Kantoor hoeft u geen boekhouder te zijn om zicht te hebben op de laatste stand van zaken en weloverwogen zakelijke beslissingen te kunnen nemen.

voordelen DK
digitaalkantoor proefaccount

Realtime voorraadbeheer

Met een goed artikel- en voorraadbeheer heeft u grip op uw productie, de doorloop van uw goederen, abonnementen en uw leveringstermijnen. Met de in- en verkoopsectie van Digitaal Kantoor heeft u altijd zicht op de capaciteit van uw medewerkers en machines, uw voorraad, bestelde en geleverde goederen en uw eigen inkoopplanning. Beheer en verwerk gemakkelijk uw inkoop- en verkooporders. Sluit uw webshop aan en uw orders komen automatisch binnen in uw administratie en voorraadbeheer.

Grip op personeelskosten

De consequenties van een niet goed functionerende medewerker zijn groot, vooral bij kleinere bedrijven. Met Digitaal Kantoor heeft u altijd helder zicht op wie wat doet, hoeveel dat kost en wat de bijdrage is aan de productie en omzet. Met online HRM van Digitaal Kantoor legt u personeelsdossiers aan, maakt u rapportages, houdt u het verlof en verzuim van uw medewerkers bij, houdt u declarabele en niet declarabele uren bij. Zo houdt u grip op uw personeel en project- en personeelskosten. De gegevens in de HRM sectie zijn ook gekoppeld aan de boekhoudmodule.

software groeit mee
Leuk

Haal meer uit uw klantrelatie

Vanaf nu beter contact met zowel prospects als bestaande klanten omdat u alle relevante klantgegevens altijd overzichtelijk bij de hand heeft. Met relatiebeheer van Digitaal Kantoor kunt u kansen beter opvolgen, nieuwsbrieven opmaken en versturen naar exact de juiste doelgroep, en overzicht houden op uw correspondentie, afspraken en opmerkingen. Heeft u tijdens een gesprek met een klant of prospect een mogelijke kans opgemerkt? Voeg hem meteen toe aan de juiste contactpersoon en koppel opvolgacties aan de centrale agenda.

Efficiënter projectmanagement

Met de online projectmanagement en urenregistratie van Digitaal Kantoor kunnen nieuwe projecten snel en efficiënt worden opgezet. U heeft altijd helder zicht op de voortgang en de huidige investering qua mensen en middelen. U kunt sneller bijsturen, beter de kwaliteit bewaken en betere resultaten behalen.

Online administratie support

Zij zijn al overtuigd

r effect

“Het pakket Digitaal Kantoor is voor mij, als kleine zelfstandige een handig hulpmiddel om geheel zelfstandig mijn tijdverantwoording, boekhouding en facturering te verzorgen.”

Arie de Bruin – R=Effect

web-design-marketing

“Wat ik enorm op prijs stel en waardeer, is de geboden service van Digitaal Kantoor: directe actie na telefonisch contact of na een verzoek per email.”

Mitchel Geerts – Web Design Marketing

Ervaar vandaag nog het gemak van Digitaal Kantoor!

Vragen?

010 340 06 01

Vul uw zoekwoord in en geef Enter.