Succesvoller ondernemen met online boekhouding
Maak betere beslissingen door continu inzicht in alle cijfers
De totaal oplossing voor uw administratie
Voor accountants tot ZZPers. Altijd alles bij de hand. Veilig in uw private cloud.

Scan uw facturen en ze worden automatisch geboekt

Bespaar tijd bij het inboeken van facturen door gebruik te maken van onze scan-herken module. Scan facturen in en upload deze naar Digitaal Kantoor en ze worden automatisch verwerkt. Nog makkelijker is gebruik te maken van onze App en daarmee direct een foto te maken van uw bonnetje.

online boekhouden

Rapportages en inzoomen

Digitaal Kantoor biedt diverse methoden om in te zoomen op de resultaten. U maakt eenvoudig zelf financiële rapportages als de winst- en verliesrekening, liquiditeitsbegroting, BTW overzicht, debiteurenoverzicht, crediteurenoverzicht, enz.

Rapportages online boekhouding

Bankboek gekoppeld aan facturatie

In het online bankboek heeft u zicht op uw transacties en uw cashflow. Digitaal Kantoor koppelt gedane en ontvangen betalingen aan de openstaande en ontvangen facturen. Zo weet u altijd welke debiteuren hebben betaald en aan welke crediteur u wat moet betalen. De facturen zijn ook gekoppeld aan uw correspondentie waardoor u altijd zicht heeft op wanneer u welke debiteur een herinnering of aanmaning heeft gestuurd.

Bankkoppeling online boekhouding

Eenvoudig meerdere facturen maken

U heeft altijd in beeld aan wie er nog gefactureerd moet worden. Grote hoeveelheden facturen kunnen direct worden aangemaakt, verzonden en verwerkt. Het maakt niet uit of u werkt met losse facturen, orders, abonnementen, projecten, of een combinatie hiervan.

Verzamelfacturen boekhouding

Altijd een passende inboekmethode

Facturen inboeken is niet meer tijdrovend. U kunt kiezen uit een viertal verschillende methoden. Binnen no time kunt u tientallen facturen inboeken.

inboekmethodes

Uw boekhouder kan meekijken

Omdat Digitaal Kantoor online via een webbrowser werkt, kunt u ook mensen van buiten uw kantoor toegang geven. Uw boekhouder of accountant kan bijvoorbeeld op afstand uw boekhouding en administratie controleren.

Boekhouder kijkt mee

Alle bedrijfsprocessen gekoppeld

Het grote voordeel van Digitaal Kantoor is dat alle verschillende bedrijfsprocessen gekoppeld zijn aan de boekhouding. Een aangemaakte factuur wordt eenvoudig in de boekhouding verwerkt en opgenomen in het BTW overzicht. Planning, urenregistratie en facturatie zijn gekoppeld. Banktransacties zijn gekoppeld aan verwerkte inkoop- en verkoopfacturen. Per e-mail ontvangen facturen worden gekoppeld aan de relatie en in de boekhouding verwerkt.

bedrijfsprocessen in boekhouding

Zij zijn al overtuigd

r effect

“Het pakket Digitaal Kantoor is voor mij, als kleine zelfstandige een handig hulpmiddel om geheel zelfstandig mijn tijdverantwoording, boekhouding en facturering te verzorgen.”

Arie de Bruin – R=Effect

web-design-marketing

“Wat ik enorm op prijs stel en waardeer, is de geboden service van Digitaal Kantoor: directe actie na telefonisch contact of na een verzoek per email.”

Mitchel Geerts – Web Design Marketing

Ervaar vandaag nog het gemak van Digitaal Kantoor!

Vragen?

010 340 06 01

Vul uw zoekwoord in en geef Enter.