Heldere online overzichten voor een optimaal personeelsbeleid
Digitaal Kantoor heeft voor u dé oplossing om volledig grip te houden op uw menselijk kapitaal. Direct en op ieder door u gewenst moment de juiste inzichten in ieder aspect van uw HRM beleid. Alle data met betrekking tot het personeelbestand zijn centraal en overzichtelijk digitaal opgeslagen, zodat u grip houd op uw personeel.
De totaal oplossing voor uw administratie
Voor accountants tot ZZPers. Altijd alles bij de hand. Veilig in uw private cloud.

Rapportages

Wat weet u van uw medewerkers? Wie is het meest winstgevend en waar moet geld bij? Of wie wordt binnenkort het meest winstgevend. Allemaal vragen waarop Digitaal Kantoor u antwoord wilt geven.

personeel HRM

Verlof en contractregistratie

In Digitaal Kantoor is het mogelijk verlof te registreren. Er zijn uitgebreide overzichten waarbij gedetailleerd voor u wordt voorgerekend wie recht heeft op verlof en hoeveel. Per week is te zien wie overuren maakt en wie te weinig heeft geschreven. Door het verlof te koppelen aan de urenregistatie, zorgt u ervoor dat uw medewerkers heel nauwkeurig hun uren zullen bijhouden.

verlofregistraties

Van lease-registratie tot contracten

In Digitaal Kantoor kunt u d.m.v. de formulieren tool gemakkelijk zelf extra functies toevoegen. Wilt u vastleggen wie welke auto onder zijn beheer heeft, daar efficient in zoeken, dan bied Digitaal Kantoor voor u daarin de mogelijkheden.

van lease-registratie naar contract

Alle bedrijfsprocessen gekoppeld

Het grote voordeel van Digitaal Kantoor is dat alle verschillende bedrijfsprocessen gekoppeld zijn aan de boekhouding. Een aangemaakte factuur wordt eenvoudig in de boekhouding verwerkt en opgenomen in het BTW overzicht. Banktransacties zijn gekoppeld aan verwerkte inkoop- en verkoopfacturen. De productieplanning, urenregistratie en facturatie zijn gekoppeld. Per e-mail ontvangen facturen worden eenvoudig gekoppeld aan de relatie en in de boekhouding verwerkt.

bedrijfsprocessen planbordtaken

Zij zijn al overtuigd

r effect

“Het pakket Digitaal Kantoor is voor mij, als kleine zelfstandige een handig hulpmiddel om geheel zelfstandig mijn tijdverantwoording, boekhouding en facturering te verzorgen.”

Arie de Bruin – R=Effect

web-design-marketing

“Wat ik enorm op prijs stel en waardeer, is de geboden service van Digitaal Kantoor: directe actie na telefonisch contact of na een verzoek per email.”

Mitchel Geerts – Web Design Marketing

Ervaar vandaag nog het gemak van Digitaal Kantoor!

Vragen?

010 340 06 01

Vul uw zoekwoord in en geef Enter.